Nieuws


Diederik Steunenberg Toernooi 2024 (gepubliceerd op 12/02/2024)

In 2024 wordt alweer de dertiende editie van het Diederik Steunenberg Toernooi georganiseerd! Op zaterdag 18 mei 2024 zijn jeugdspelers uit het hele land welkom om mee te doen aan dit vrolijke en gezellige toernooi met veel wedstrijden voor iedereen!

Op de pagina Informatie is meer informatie te vinden over de opzet van het toernooi en is een inschrijfformulier beschikbaar.

 

Donatie Dierenasiel Zwolle (gepubliceerd op 05/01/2023)

Donatie Dierenasiel Zwolle

Op 3 januari hebben Han en Hans namens de toernooicommissie van het Diederik Steunenberg toernooi een cheque van € 200,- overhandigd aan medewerkers van het Dierenasiel in Zwolle. Wanneer het Diederik Steunenberg toernooi eindigt met een positief saldo komt het ten goede aan het Dierenasiel Zwolle.

Binnen het dierenasiel was men verrast dat er vanuit Tafeltennis Zwolle nog steeds aandacht is voor het dierenasiel. De cheque werd dan ook met blijdschap ontvangen. Een bestemming werd snel gevonden. In het dierenasiel verblijven twee honden, Bonny en Clyde. Voor beide verwilderde honden wordt een permanent verblijf gemaakt, zodat ze op het dierenasiel kunnen blijven wonen.

 

 

Prijsjes verloting (gepubliceerd op 06/04/2022)

Zaterdag 14 januari a.s. vindt alweer het 11e Diederik Steunenberg Toernooi plaats. Een vast onderdeel van het toernooi is de verloting. Hiervoor zijn we nog op zoek naar prijsjes, vooral gericht op kinderen.

Dus heb je nog lekkere, handige, sportieve, leuke, creatieve, smakelijke, knappe, muzikale, grote of kleine prijzen, lever ze dan bij ons in. Dat kan in de kantine van Tafeltennis Zwolle, of neem contact op via dstoernooi@tafeltenniszwolle.nl. Alvast bedankt!

Loterij